Passeig entre vins, formatges i obres d’art al Museu MEAM

Aquí us deixem la nota de premsa de la fira. Encantats de ser-hi!

———-
El Club TR3SC tanca amb elogis el Passeig entre vins, formatges i obres d’art al Museu MEAM

Una fira de vins i formatges catalans maridats entre si, que va acollir a més de 400 socis del Club TR3SC, durant el matí de diumenge 10 de maig.

El Museu Europeu d’Art Modern (MEAM), a l’epicentre del barri del Born de Barcelona, va ser l’escenari escollit per celebrar la 2a edició del Passeig entre vins i formatges, amb motiu del 9è aniversari del Club TR3SC.

Una activitat que va reunir a 11 cellers i 11 formatgers catalans, entre les sales d’art d’aquest museu figuratiu, i que va tenir una gran acollida entre el públic assistent amb ganes de degustar els 11 maridatges, que Ramon Roset de Tastaemocions havia elaborat per l’ocasió. Al llarg de tot el matí es respiraven les ganes de tots els assistents de conèixer de primera mà els elaboradors d’aquests productes, amb llarga tradició en la història del nostre país.

Entre els cellers que van estar presents, hi havia una bona representació de tot el territori amb Can Vich, Blanch i Jové, Finca Parera, Vins de Taller, Cooperativa de Garriguella, Caves Vilarnau, Eudald Massana Noya, Baronia del Montsant, Albet i Noya, Més que Paraules i Xavier Clua.

També mereixen una especial menció tots els formatgers que es van sumar a la festa i que es van traslladar d’arreu de Catalunya per oferir, als socis del Club TR3SC, els seus millors productes, elaborats amb esforç i de forma artesanal. Formatges que van ser ovacionats per tots els assistents. Vam comptar amb formatgeries com Artefor, Mas D’Eroles, Valette, Camps, Casa Mateu, de Tòrrec, Serrat Gros d’Ossera, Mas Alba, Bauma, Cuirols i Lo Bolut.

El vi, el formatge i els vins han aconseguit que aquest acte fos una experiència sensorial amb una tercera edició assegurada. Repetirem amb les mateixes ganes i la mateixa força que aquest any.

fotos de la Fira de Vins i formatges AQUÍ